Om Marcus Starkensjö
Under 17 års tid så har jag varit besatt av frågan
"Hur kan jag prestera bättre och skapa resultat i mitt och andras liv"?

Denna besatthet har tagit mig över hela världen och där jag dagligen jobbar med högpresterande individer allt ifrån fotbollsspelaren som precis har skrivit på sitt första proffskontrakt och ska gå och ut och spela inför tusentals åskådare, till företagaren som är frustrerad över sin försäljning, lönsamhet och att få rätt saker gjorda, eller bara nått en platå. 

Jag började min professionella karriär som rådgivare och coach med att hjälpa idrottare (amatörer, proffs & elitidrottare) genom att ge dem enkla mentala strategier för ett ökat lugn, självförtroende och mental styrka. Så att de kan skapa personliga rekord, ta guld och vinna matcher.

Sen dess har jag expanderat min verksamhet genom att jobba med 100 tals företagare, entreprenörer & ledare med deras prestation, produktivitet och effektivitet. 
För att hjälpa dem att:

✅ Öka sin inkomst.

✅ Frigöra tid.

✅ Få mer gjort, snabbare, enklare, och med mindre stress.

✅ Få mer frihet.

✅ Sluta göra arbete som de ogillar och fokusera på mindre för              att uppnå mer.

Jag startade mitt första företag när jag var 23 år och växte det från 0 till 10 miljoner på ett år.
Sen dess har jag startat och drivit 8 olika företag inom flera olika branscher. Där jag har lyckats och misslyckats med satsningar.
Varit på toppen, botten och allt där emellan.

Under mina år som rådgivare och coach så har jag klockat över 8 347 timmar där jag har jobbat med högpresterande individer från olika bakgrunder och omständigheter.
När du coachar och tränar så många elit presterande individer så får du chansen att se vad dom FAKTISKT gör för att vinna. Mina strategier och system används av ambitiösa företag, ledare, idrottare och entreprenörer som vill uppnå svåra saker, växa som människor och ledare.©2021 Starkensjo.com Copyright Bra Mindset Sverige AB - Marcus Starkensjö
Alla rättigheter reserverade