Marcus jobbar med allt ifrån företagsledare, entrepenörer,idrottare, underhållare och andra ambitiösa individer.
 Samtliga klienter skriver ett sekretess avtal att han aldrig kommer att dela vem eller vad de arbetar med så länge de själva inte väljer att dela det.  

Här är ett par kunder som har valt att dela med sig av deras upplevelse från att ha jobbat med Marcus!
"När jag träffade Marcus för första gången så förstod jag att denna man kommer förändra mitt liv, Jag har svårt att skriva ned med ord vad denna man har lyckats göra för mig. Vad jag kan säga att jag har kommit så långt både inom min träning, min karriär och min personliga utveckling tack vare Marcus. Jag kommer alltid att ha en speciell fras i mitt bakhuvud som hitintills har hjälpt mig flytta från trygga Norrland ner till Stockholm för att driva mitt egna  bolag där jag väldigt snabbt lyckats otroligt bra, hjälpt mig vinna SM-guld och även bibehålla mitt driv till att alltid sträva efter att utveckla mig själv så att jag kan bli den bästa versionen av mig. Uttrycket är "Utmana dig själv". Väldigt enkelt men så kraftfullt. Tack Marcus för ALLT!"
Pontus Bäckman 
Egenföretagare & Idrottare
Jag kan inte tacka Marcus nog för allt han gjort och hur han hjälpt mig. Januari 2018 mötte jag Marcus, en fantastiskt engagerad, positiv och peppande person och det skulle förändra allt för mig. Han hjälpte mig ur dåliga vanor och hur jag kan bygga ett starkt mindset för att lyckas. Jag har aldrig någonsin mött en person med så mycket engagemang, glöd för att andra ska utvecklas och passion för att se andra lyckas. 

Therese Johansson 
Egenföretagare TJ Productions
Jag kan varmt rekommendera Marcus som rådgivare både när det gäller business och personlig utveckling. Jag har aldrig träffat någon person som visat så stort engagemang som Marcus gör, och han har hjälpt mig komma över många hinder och på många sätt förändrat mitt liv. 
 Förutom engagemanget har Marcus en otrolig förmåga i att lära ut och få den han hjälper att verkligen förstå vilken förändring som behöver göras och varför. Han är även otroligt kreativ och snabbtänkt när det kommer till hitta lösningar på problem. Marcus ser varje persons unika egenskaper och får alla att bli sedda. Tack för allt!

Edwin Müller 
VD Prime Aid i Sverige AB

Jag hade förmånen att ha Marcus som min mentor och rådgivare. Han har en drivkraft och ett engagemang utan dess like och inte minst passion är det jag skulle summera denna fantastiska människa med. 
Marcus egna törst för ständig utveckling samt att få hjälpa andra är något som dagligen inspirerar mig. Jag har Marcus att tacka för så mycket inom försäljning, men viktigast av allt var de ovärderliga verktygen han gav mig till att bli den bästa versionen av mig själv. 
Amanda Henriksson 
Worksafe Sverige AB

Marcus var min rådgivare och mentor.
Inte bara besitter han egenskaper och kunskap om hur man kan få fart på en säljkår och öka försäljningen i ett bolag, utan Marcus besitter också färdigheter inom personlig coachning som har hjälpt mig och hundratals andra i vår personliga utveckling.
Adrian Fatemi 
Konsult

Helt fantastiskt hur du lyckades levererar så konkreta strategier och värde under så kort tid, Stort tack Marcus!

Calle Svahn 
Million Mind

Jag hade den stora förmånen att få ta del av Marcus rådgivning. 
Engagemang, passion och driv är de tre ord jag främst associerar med Marcus och därtill vill jag tillägga att jag beundrade hans förmåga att leda och utveckla mig under programmet.
 Tack vare Marcus har jag kommit långt med min karriär och han gav mig kunskaper jag haft stor nytta av såväl under som efter programmet. Tack Marcus!
Kasper Tedenljung 
Säljledare Lidl Sverige AB

Jag är otroligt tacksam över att få lyssna på Marcus föreläsning och bli coachad av honom! Han har ett genuint intresse att hjälpa andra att bli bättre. Han besitter en enorm kompetens som rådgivare och hur man bygger ett starkt mindset. Han har inspirerat mig att gå utanför min bekvämlighetszon och hjälpt mig att ta nästa steg. Jag är evigt tacksam för hans goda råd och tänkvärda frågor
Kan varmt rekommendera Marcus!
Helena Mattsson 
Egenföretagare Åland Finland
Jag fick den fantastisk möjlighet att ha Marcus som min rådgivare. 
Under den tiden så förändrade Marcus hela mitt liv med sin coachning och hans passion för att hjälpa människor till ett bättre liv. Marcus Starkensjö rekommenderar jag verkligen!

William Winberg 
Sales Manager BW Social Group
Evigt tacksam kommer jag att vara för den kunskap och lärdom Marcus förde vidare till mig. 
Jag inspireras oerhört av hans egna törst för ständig utveckling samt att få hjälp andra. Marcus lägger inte bara hjärta och själ utan även extremt mycket tid i att ständigt utveckla sig själv genom att bl.a läsa, studera och testa olika rutiner i sin vardag för nå sina mål och framgång, han är en riktig doer. På så sätt är han för mig den optimala ledaren genom att leva så som han vill leda. 
Han fick mig att våga tro på mig själv, att jag är kapabel till vad jag än vill men även på ett genuint sätt upplysa mig om mina starka sidor samt mina förbättringsområden som jag behöver arbeta på för att bli den bästa versionen av mig själv. 
Hans energi och engangemang smittar av sig på en sekund och jag har det största förtroendet för Marcus. Han brinner för att lyfta och hjälpa andra människor. 
Som tidigare nämnt är jag evigt tacksam för att få haft Marcus som min mentor och han är den optimala entreprenören och ledaren. Man ska ha starka förebilder i sitt liv och Marcus är absolut en av mina! 
Sofia Hast 
Företagsansvarig Actic Group Sverige
Att se Marcus in action var en fantastisk upplevelse, att se honom stå på scen och berätta om sina tuffaste tider i livet, att se honom pusha sig själv genom utmaningar, allting var som en film och man vela inte att det skulle ta slut.
Jag har aldrig någonsin mött någon med sån passion, empati & driv i hela mitt liv. Som rådgivare var Marcus utmanande den ena stunden och ens bästa vän den andra. Allting för ens egna utveckling. En sann ledare med stor passion att hjälpa andra.
Kort sagt, Marcus är en person jag hoppas så många som möjligt får chansen att växa med
William Liedner Entrepenör
Under fem månader fick jag möjligheten att ha Marcus som rådgivare efteråt ser jag de fem månaderna som de bästa i mitt liv, mycket tackvare Marcus.
Hur har Marcus påverkat mig individuellt? 
Jag hade aldrig kommit såhär långt utan honom. Från att ha levt med anorexi samt psykisk ohälsa och därmed haft en otroligt dålig självkänsla till att idag tro på mig själv, följa mina drömmar och se min egna kapacitet. Marcus har fått mig inse att jag kan ta mig hur långt jag vill, så länge jag tror på mig själv och har rätt fokus. Han har hjälpt mig förstå mitt egna värde och mina styrkor. Han har givit mig ett nytt perspektiv på livet som har öppnat stora vägval för mig. Efter dessa 5 månader har jag börjat sy mina egna kläder och kommer snart börja föreläsa om psykisk ohälsa, två drömmar som blivit till verklighet. 

Varje dag börjar jag med att skriva mina mål, planera upp dagen och ta en tid för reflektion. Goda vanor som hjälper mig i vardagen och som är tack vare Marcus. Har jag funderingar kring mina projekt kan jag fortfarande höra av mig till Marcus och få hjälp. Varje gång möts jag av samma glada och positiva person som sprudlar av nya tankesätt och tips. Marcus är idag min största inspiration. För hans genuinitet, positivitet, kreativitet och passion för allt han gör.

Vilma Därth  
Modedesigner 

Innan jag träffade Marcus så var jag vilsen i mitt liv, jag visste inte vad jag ville och jag var rädd för att utmana mig själv och gå utanför min komfort zone.

Efter Marcus rådgivning så förändrades mitt liv i 180 grader, han hjälpte mig att bygga ett mindset som har gjort att jag fullständigt förändrat mitt liv. Han har get mig verktyg hur jag hanterar motgångar, andras åsikter och utmanar mig själv att gå emot mina mål.
Jag är så imponerad av honom och hur han har hjälpt hundratals andra att bygga ett mindset som förändrar deras liv.
Tack så mycket Marcus för att du ändrat mitt mindset som har gjort att jag nått mina mål och fortsätter gå emot nya och att idag har friheten som jag alltid önskat i mitt liv.
Tusen tack!

Oscar Göteby 
Entrepenör 


Du har motiverat och inspirerat mig så sjukt mycket och jag är vara evigt tacksam för det du har gjort för mig och alla andra.
 Att du lägger ner all din tid och hela din själ på oss är guld värt och jag vet inte hur jag ska tacka dig tillräckligt nog .
Den utveckling jag har gjort och att jag har nått mina mål är tack vare dig. Du höll min glöd och motivation uppe och du har gett mig nycklar för att fortsätta så det ska du ta till dig och kom ihåg det!  
DU har förändrat livet för mig och många andra och det hoppas jag med hela mitt hjärta att du fortsätter med .
 Tack Marcus och Lycka till i fortsättningen.

Linus Andersson
Veoneer
Jag ska gå rakt på sak och tacka dig för att du förändrat mitt liv. 
Jag inser nu att innan jag träffade dig varit ganska lost. Jag visste att jag ville bli framgångsrik men det var det ända jag visste. Det kändes som en omöjlig dröm som förmodligen aldrig skulle hända. Men efter att ha fått chansen att bli coachad av dig i 6 månader så har min syn på framgång och egentligen hela min syn på livet förändras totalt.

Jag har alltid tänkt på att jag vill bli framgångsrik och hur jag ska göra det men jag visste inte någonting mot vad jag gör nu. Jag behövde verkligen någon som dig som kunde ge mig en spark i röven och få mig att förstå varför vissa människor lyckas, som du själv till exempel. Det är som att gud har skickat ner dig till jorden med uppdraget att göra mitt liv 100 gånger bättre.
Du motiverar/inspirerar mig extremt mycket och jag ser upp till dig enormt mycket.


Du har gjort så att mina omöjliga drömmar har blivit mål som jag känner i hela kroppen att jag KOMMER uppnå. Jag vet inte hur jag ska kunna tacka dig för allt du gjort för mig.
Du har verkligen gjort mig till en lyckligare mer motiverad person!

Pontus Bergström
Business Development Manager iZettle
Dina visdomsord och rådgivning har betytt så mycket för mig under denna tid och har verkligen väglett mig som säljare men framförallt som människa. 
Du är den personen man kan öppna upp sig för, varpå du ömsint puttar en i rätt riktning genom din coachning.

Jag älskar dit sinne för humor för även om du är utmanade som rådgivare så är du alltid en centimeter ifrån ett gapskratt. Det är väldigt självklart att din filosofi av hur ditt liv ska levas gynnar dig och tar dig framåt men även gör dig lycklig. 
Du jobbar bokstavligen hela tiden ser det ut som. Ibland undrar man om du är en Terminator egentligen. Tusen tack för det bästa halvåret i hela mitt liv Marcus <3 

Oscar Magnusson
Account Manager på FMG - Framtidsmediagruppen


Du har alltid så kloka och fantastiska saker att säga och dela till oss. Det känns många gånger som att du pratar rätt in i mitt hjärta.
Du är en fantastisk rådgivare som har lärt mig så mycket, och den kunskapen är ovärderlig. Jag har sagt tack så många gånger till dig och det går inte att tacka dig nog. Tack så oerhört mycket. Du kommer finnas med mig i livet, livet ut. 
Det är så fantastiskt att se hur mycket du brinner för det du gör. Det är precis det vi har pratat om i 6 månader, att hitta det vi brinner för och köra all in. Du är den perfekta förebilden Marcus. 
Du har verkligen hjärtat på rätt plats. Du bryr dig så himla mycket om andra människor, och det märks verkligen.
Jag minns också när du berättade om den mannen som ville ta självmord, och du fick honom att ändra sig. Jag blir varm i hela kroppen av att veta det. Och din energi ska vi inte prata om!! Det är fascinerande, du är alltid så pigg och alert under hela dagen. Du är beundransvärd. 
Den här resan är den bästa resan jag gjort nånsin. Inte bara en fysisk resa mot mina mål, utan en stor inre resa, som är så värdefull.

Nina Andersson
Entrepenör
Jag vet att jag är långt ifrån den enda som har dig att tacka för allt. För allt du är och för allt du gör. 
Du har gjort så mycket för mig och andra att jag nu har börjat tappa räkningen. Du har förändrat våra liv och du har spelat en avgörande roll för vår framtid. Jag har aldrig tidigare träffat en person med så mycket energi och engagemang som dig. 
Någon som lyckas ta ett helt rum med storm varje dag och någon som alltid ger hundratio procent. Med mitt mål om att alltid hålla en hög lägstanivå och att alltid vara bäst när det gäller, är du en av mina största förebilder. Med ditt driv och din glöd kommer du att kunna bli vad som helst.  
Du har så mycket driv och så mycket glöd att det till och med räcker och blir över, till hela din omgivning. Just därför kommer du inte bara kunna bli vad som helst, just därför kommer du att kunna få vem som helst, att bli vad som helst. Marcus, du har det senaste halvåret hållit världsklass varenda dag. Du har gjort mig så imponerad att jag numera tycker att du är världsbäst. Jag kommer aldrig att glömma dig och jag kommer för alltid att tacka dig. Tacka dig för allt du är och för allt du gör. För tack vare den du är och för det du gör, så gör du skillnad. 

Moa Ekström
Student på HandelshögskolansJag är otroligt tacksam att jag fick ta del av din rådgivning.
Det är solklart att du brinner för det du gör, för du är helt fenomenal på det. 
Jag har aldrig haft en person som är ens i närheten av vad du är, som har sån passion, engagemang och empati. 
Det är inte helt lätt att beskriva med ord. Du skall vara väldigt stolt över vad du gjort för du har verkligen lyckats - En rådgivare i absolut världsklass. Att fått göra denna resa med dig vid rodret har varit ovärderligt och jag kan inte beskriva nog hur tacksam jag är. Fortsätt med det du gör, för du är jävligt grym på det!

Lucas Qvist
Auto Lounge 
Vill börja med ett STORT TACK! Den kunskap jag har tagit del av från dig är priceless!
Jag vill tacka dig för att du har hjälpt mig skapa en plan för mitt livet.
Du har hjälpt mig att hitta ett starkt varför!
Fortsätt att vara den ödmjuka, härliga personen som hjälper människor att hitta sitt varför och bli den personen man behöver vara för att bli framgångsrik!

Pontus Lindroth
Verold AB
Det är tack vare dig jag har vågat sätta mål och skita i vad andra tycker och vågar vara mig själv och också att det finns inga misslyckanden bara lärdomar. Du är en sån sjukt stor inspiration. Du är alltid peppande, har ett glatt humör, vill jag ska utvecklas mer och mer och du tror på mig. Tar verkligen åt mig av allt du säger och lär oss även om jag inte alltid visar de så ligger det alltid där i bakhuvudet. Har jag någon fråga eller något jag klurar på så vet jag att jag alltid kan komma till dig för ett professionellt och ärligt svar.
Vill verkligen säga stort stort stort tack för allt du gjort för mig, alla gånger du peppad mig, alla gånger du gett mig energi, alla gånger du skrivit ända in i kaklet och varje highfive. 
Tack för att du varit den mest underbara coachen man någonsin skulle kunna tänka sig. Du är helt fantastisk Marcus!

Adolf Johansson
Account Manager Bravura SverigeDu är utan tvekan den absolut bästa rådgivaren!
 Var stolt över det arbetet du gör, för du har gjort det fantastiskt! 
Tack för att du pushat, peppat och rådgivit mig i mitt företag. Tack för att du är en så förstående och tusen tack för att du verkligen genuint vill att jag ska lyckas. 
Ditt goda hjärta, tillsammans med den klokhet och det driv du besitter kommer ta dig oerhört långt. Det kommer ta dig exakt dit du själv vill. 
Och jag kan inte nog tacka för all hjälp du gett mig till Cornelias Balance. Det var just Du som fick mig att inse att jag behöver ”step up my game” för att nå dit jag vill. Tusen tack för den insikten du gav mig.

Cornelia Grundström
Founder of Cornelias Balance


Utan dig hade jag aldrig utvecklats så mycket som jag har gjort. Det har inte varit lätt men du har verkligen fått mig att kämpa och förstå, allt är inte lätt här i världen och man måste verkligen jobba hårt för de saker man vill åstadkomma.

Du ska ha ett stort tack från mig för allt du har gjort. Det finns ingen prislapp på det du lärt mig utan är ovärderligt.

Daniel Werdien
Hedin Bil


Vill först och främst tacka dig för dom sex bästa spenderade månaderna i mitt liv, kunde inte ens föreställa mig att jag skulle utvecklas såhär mycket under en sån kort tid. Kommer se tillbaka på tiden här som dem bästa spenderade månaderna i mitt liv och det är tack vare dig! aldrig träffat en mer driven person som brinner så mycket för sin sak. 
Jag har velat blivit framgångsrik så länge jag kan minnas, men haft lite svårt att veta vilken väg jag ska gå. Jag kände mig vilsen efter studenten, jag visste vart jag ville men inte vilken väg jag skulle gå för att nå det. 
Tack vare dig så har jag fått upp ögongen för hur många vägar som finns att välja och fått en mycket klarare bild av vad jag vill göra och vilka mål jag har i livet. 
Kan inte tacka dig nog för all hjälp jag har fått, önskar dig all lycka till i framtiden! 

Erik Widell
Student


Tusen tack!

Hade aldrig kunnat ana hur mycket den här resan skulle ge mig och det är mycket tack vare dig. 
Du är en grym coach och det är kul att se att du verkligen verkar hittat rätt, du har en stor betydelse i folks liv.
Tusen tack för den här perioden och tack för att du hjälpte mig att hitta tillbaka till mina drömmar och mål! 

Gabriella Eriksson
Entrepenör


Tack för att du ser varje individ!
Tack för att du verkligen funnits där för varenda en av oss. Tack för att du sett mig och tack för att du sagt till mig att jag behöver ta det lugnt ibland- behöver nog höra det lite då och då!
Du har verkligen gjort allt i din makt för att vi ska ha det så bra som möjligt här nere. Du är grym på att lära ut, hjälpa och dela med dig av dina erfarenheter. Vilket gör det enkelt och väldigt konkret. Tack för det! Du har verkligen gjort ett grymt jobb med oss. Tusen tack för denna tid!

Isabelle Tingvall
Account Manager Bauer MediaJag vill börja med att tacka dig så mycket för att du är den du är.
Du bevisar varje dag att det är så värt att kämpa för det man vill och kämpa för att bli bäst. Men du bevisar också för mig att det är viktigt att man är öppen och vågar vara sig själv.
Jag är så glad att jag tog steget och investerade i min personliga utveckling, för som du säker märkt så har det gett mig otroligt mycket. Du är verkligen en förebild och en ledstjärna.
Tack och åter tack för allt som du visat mig och gett mig!

Linda Tjernström
Civilekonomprogrammet


När jag kom i kontakt med Marcus så hade jag inte direkt några förväntningar förutom att utveckla min personliga utveckling och jag kan bara tacka gudarna att jag fick chansen att få ta del av din rådgivning. Jag kan inte nog förklara med meningar hur jävla mycket du betyder och har betytt för min utveckling.
Du är en person som tar alla på allvar och gör ditt bästa för att för förstå dem. Du har ett grymt stort hjärta Marcus! Du har pushat och tråcklat igenom min sköld och verkligen kommit åt vad som behöver kommas åt för att skapa en förändring. Är så tacksam för att jag fick chansen att ta det av din rådgivning och ser fram emot att se dig mer i framtiden…

Karl-Anton Petri
Säljare på H-Fönstret i Lysekil AB


Jag trodde att detta skulle hjälpa mig att få verktyg för att kunna starta mitt egna företag senare och utvecklas personligen. Denna resan för mig kommer vara den som har mest inverkan och mest inflytande av alla resor jag kommer genomföra i mitt liv, utan tvekan. För jag har utvecklat det finaste man kan göra och det kommer inte gå att få på ett liknande sätt någon annanstans. Jag har utvecklat en medvetenhet. Enligt mig det vackraste som finns. Till och med vackrare än självaste kärleken, för har du inte medvetenheten så kan du aldrig uppskatta och känna kärlek på samma sätt.
Jag är självklart medveten om att du sett på mig att jag utvecklats och ärligt talat trodde jag innan att de enda som skulle se förändring på mig är människorna runt omkring mig, men jag tror faktiskt ingen kan se det lika tydligt som jag kan. Det trodde jag absolut inte och jag har aldrig någonsin upplevt en sådan enorm utveckling tidigare.
Vare sig du vill tro eller inte så är att detta på grund av dig och jag vet att du inte vill ta åt dig äran eftersom att du anser att all utveckling man gör är något man själv utför, Men Marcus jag hade aldrig ens kunnat vara i närheten av den jag är idag utan dig och för det är jag oändligt tacksam.

Carl-Anton Josefsson
Sales at Hyker Security


Du är en person som verkligen tror på andra och från botten av ditt hjärta så vill du se andra lyckas. Du har verkligen trott på mig och uppmanat mig att drömma och våga tänka större.
Det märks verkligen att du brinner för att ta fram det bästa i människor och förändra deras liv till det bättre. För mig är du en förebild Marcus.
Du har lärt mig så mycket. Din energi är något utöver det vanliga och du är alltid extremt fokuserad på att hjälpa andra att växa och utvecklas..
Tack så mycket Marcus för den här tiden. Du har inte bara hjälpt mig att hitta mig själv. Du har även ändrat min syn på livet och vad framgång innebär.


Isak Cieslak
Entrepenör


Det första jag vill säga är att du har ett sånt stort och varmt hjärta som väldigt få människor har.
Du är självsäker och omtänksam. Du bryr dig inte bara om dina närmaste, utan bryr du bryr dig också om att andra människor. Det spelar ingen roll vilket kön de har, de spelar ingen roll hur dem ser ut och det spelar inte heller någon roll varifrån de kommer. För du ser värde i varje enskild person och i varje individ.

Jag vill tacka dig Marcus för allt du har gjort för mig. Du har alltid trott på mig och brytt dig om mig. Du har gjort allt i din makt för att jag ska utvecklas och hjälpa att ta stora i kliv i min utveckling. Du har hjälpt mig att ta kontroll över mitt tillstånd och hantera det och stärkt mitt självförtroende otroligt mycket.
Jag tror inte du förstår vilken inverkan du har gjort på mig. Jag vill säga från botten av mitt hjärta att jag är oerhört tacksam över att få tagit del av din coachning och rådgivning.


Elin Nyman
Sales at Foot Locker


Jag trodde inte det var möjligt att göra en sån här resa på så kort tid. Men du har gjort det omöjliga möjligt. Du hjälpte mig att förändra mitt till det bättre. Du har med din vägledning fått mig att förstå varför jag gör som jag gör och varför jag ibland inte lyckas. Den medvetenheten är enorm för mig.
Jag hoppas du innerst inne att du verkligen förstår att du förändrar människors liv och kunna känna lika stor tacksamhet mot dig själv som andra känner mot dig.
Marcus du har fått mig att se hoppet inom mig själv. Fått mig att förstå att oavsett hur mörk en kväll kan vara så finns det alltid glädje till varje morgons start. Du har fått mig att se mina bästa sidor som jag förut bara så som bra!
Jag är så tacksam för att fått tagit del av din rådgivning.


Madeleine Warverud
STUDENT INTERNATIONAL GILDA BEAUTY SCHOOL


Marcus! Ord kan inte beskriva hur tacksam jag är över att fått tillbringa denna tiden med dig.
Du har hjälpt mig på fler sätt än vad jag kan räkna.
Alla gånger du stöttat mig och hur du hjälpt mig att utvecklas.
Jag kan inte med ord beskriva hur tacksam jag är över att ha fått träffa dig..Max Sandersnäs
Bästa säljare UF Göteborg 2018


Aldrig har jag träffat någon som är så god hjärtat som du. Hela du genomsyras av värme, kärlek och medmänsklighet. I dina ögon så syns det varje dag hur du genuint bryr dig om andras välbefinnande och utveckling.
Jag trodde inte att det var möjligt att fyra månader skulle göra så här stor skillnad men denna resa har verkligen förändrat mitt liv. Du har utmanat mig och hjälpt mig att växa och tack för att du visat viktigt tacksamhet är och vikten av att uttrycka det.
Du är en stor förebild för mig och jag vill att du ska veta att du har hjälpt mig att förändra mitt liv.
Tusen tack!Lisa Enström
Student Örebro Universitet


I have been coached by Marcus and it has helped me a lot when it comes to work, but also personally. I have learned to keep my focus and to always find good energy and joy. But above all, I have learned to understand myself and other people. Now I see the world with different eyes and I am so grateful that I had the opportunity to have Marcus as my coach!Matilda Grip
Sales Central Hygien


Jag fick förmånen att bli coachad av Marcus i 5 månader.
Från att vara helt novis till riktigt kompetent på endast ett par veckor. Marcus är riktigt vass på att bryta ned kunskapen i små bitar som är lätta att förstå och genom detta så blir man en mästare på varje del. Tusen tack Marcus!


Philip Landenstad
Ahlberg Bil Karlskron


©2021 Starkensjo.com Copyright Bra Mindset Sverige AB- Marcus Starkensjö
Alla rättigheter reserverade