"Omvandla din Potential till Resultat"

I över ett decennium har Marcus Starkensjö designat träningsprogram för att hjälpa individer och organisationer att förvandla potential till resultat. Han arbetar som rådgivare åt människor i alla åldrar, med olika förutsättningar och karriärer – från entreprenörer och ledare till elitidrottare och andra ambitiösa individer. 
Han föreläser, utbildar och coachar för att hjälpa individer att få ut det mesta av dagen, nå resultat effektivare och designa ett liv med frihet och mening....Här är ett par sätt Marcus kan hjälpa dig...

Böcker

Marcus har skrivit texter och guideböcker i flera ämnen bland annat om: målsättning, prestation, mindset och högpresterande företagande. 

Program

Hundratals individer har gått igenom Marcus kurser, utbildningar eller workshops. Där han bland annat coachar företagare att uppnå mer på 90 dagar än vad de flesta gör på ett år & hjälper idrottare att skapa personliga rekord, ta guld och vinna matcher.

Coaching

Marcus Starkensjö's individuella & grupp coaching är reserverat för drivna individer som vill bli högpresterande i sitt liv, företag eller idrott. Marcus har klockat över 8347 timmar där han coachat individer från olika bakgrunder och omständigheter.

Föreläsning

Bjud in Marcus att inspirera, utmana & träna din organisation för ökad prestation, resultat & att få saker gjort. Få verktyg och ramverk för att stänga glappet mellan nuläge & önskat läge, samt stänga glappet mellan vad ni vet och faktiskt gör. Öka effektivitet, prestation, skapa klarhet kring mål och skapa nya resultat.

...Resultaten om du jobbar med Marcus...

✅ Frigör 3-10 timmar per vecka.

Av tidigare klienter så har 73% frigjort 6 timmar eller mer varje vecka, vilket är 24 extra timmar varje månad som du kan välja att lägga på din familj, din hälsa eller på att växa ditt företag.

Öka din produktivitet med 22% eller mer! 
Våra deltagare ökar i snitt sin produktivitet med 22% och om du jobbar 40 timmar/vecka så betyder det att vi har skapat 8 extra timmars mer produktivt arbete, vilket är en HEL dag extra varje vecka. Skulle det vara värdefullt att få en dag extra varje vecka?

✅ Öka dina Prestationer 
 Vi hjälper individer att använda mer av sina resurser och att stänga glappet mellan vad de vet att de borde göra och hur deras dagar faktiskt ser ut, så att de kan vara högpresterande och maximerar sin och potential både privat och proffisionellt.

Öka värdet på din tid med 150-500%.
De flesta företagare sitter fast i att ständigt släcka bränder och jobba på lågt värderade aktiviteter. I snitt så ökar mina klienter värdet på sin tid med 250% och går från att jobba på aktiviteter som du kan betala någon annan 100kr/h till att jobba på aktiviteter som har ett riktigt värde för att växa företaget.

✅ Slutför 18 strategiska prioriteringar varje månad.
 Det kommer alltid finnas mer än du kommer att hinna med att göra i företaget och din förmåga att prioritera och jobba på det som utvecklar och växer företaget är helt avgörande för din framgång.

✅  Minska stress och risk för utbrändhet.
Fyra av tio svenskar har någon gång lidit av – eller känner någon som drabbats av – stressrelaterade tillstånd som ångest, oro, depressioner eller utbrändhet. Med allt ansvar en vd eller företagare sitter på så ökar givetvis risken för att bli utbränd. Tillsammans sätter vi upp ett protokoll så du 
  mår bra och håller i längden.

  "Månaden efter jag startade programmet så gick jag från att jobba 25 dagar per månad till 17 dagar samtidigt som vi ökade försäljningen med 15% och jag gick ned 9 kg på 8 veckor. Tusen tack Marcus!"

  Philip Landenstad
  Egenföretagare

  "Efter rådgivningsprogrammet med Marcus så lyckades jag otroligt bra med mitt bolag där jag väldigt snabbt gjort stora framsteg, samtidigt som jag vann SM-guld! Tack Marcus för ALLT!"  Pontus Bäckman
  Egenföretagare

  "Marcus kom med härlig energi och gav självklara tips. Inom 10 minuter hade han gett mig värdefulla insikter som kommer leda till att jag blir effektivare som företagare Och får mer tid tillbaka!"

  Adam Stumble
  Any Moment Production AB

  "Jag har inte bara ökat mina resultat, utan även fått en frihet och kreativitet som jag inte upplevt tidigare"

  Helena Mattson
  Egenföretagare Åland

  Har varit fantastiskt att få vara med i programmet, tusen tack för all motivation och kunskap, ett av mina mål var göra 100 000 kr i månaden och tack vare verktygen och stödet från programmet så lyckades jag nå 200 000kr! Tusen tack Marcus!

  Robin Wikström

  Vill du se fler kundcase och Testimonials?

  Guideböcker 

  Aj & Wow Mindset

  Vad är det som gör att vissa lyckas och andra inte?
  I denna guidebok får du tillgång till det "tankesätt" som några av världens främsta högprestare använder sig av för att vinna både professionellt och privat.

  Det dagliga värde protokollet™ 

  En guidbok som visar hur företagare, ledare och ambitiösa individer kan öka värdet på sina dagliga aktiviteter med 300% eller mer genom ett verktyg som tar 10 min per dag att använda

  Högpresterande Företagande
   "De fem faserna i företagande"

  Boken hjälper dig att ta reda på vilken fas ditt företag befinner sig i och vad ditt primära fokus bör vara, samt hur du kan hitta rätt sak just nu för att växa din verksamhet. 

  Högpresterande Företagande
   "De fem pelarna i varje företag"

  Boken hjälper dig att få en 360 graders överblick över din verksamt och ta fram vad ditt primära fokus bör vara, samt styrkor svagheter och eventuella hot.

  Högpresterande Företagande:G4 systemet™

  En guidebok som vi använder i våra program som hjälper dig att lägga grunden i ditt professionella och privata liv. 

  Podcast

  Lyssna på Marcus Podcast's

  Väx som företagare

  Välkommen till podcasten 
  Väx som företagare.
  Om du driver företag idag och vill få mer tid och växa ditt företag, samtidigt som du har roligt på resan då är du på helt rätt plats. Oavsett om du precis startat företag eller drivit företag i decennier. 
  Så kommer vi att ge dig verktyg, strategier, system, tekniker och lite filosofi om vad du kan göra för att få mer tid, tjäna mer pengar på ditt företag och samtidigt leva ett liv på dina villkor.

  Varmt välkommen!

  Mindset Vitaminer

  I Podden får du konkreta strategier för att jobba med din personliga utveckling och få stöd på din resa mot dina mest ambitiösa drömmar och mål.

  Här delar Marcus Starkensjö med sig av strategier och verktyg från sitt arbete med elitidrottare, företagare och andra ambitiösa individer. 

  FÖLJ MARCUS

  Vill du diskutera din egen, teamets eller organisationens utveckling?
  Upptäck hur du kan använda våra metoder och program för att ta kontroll över din prestation och få bättre resultat på ett snabbt och effektivt sätt.
  Kontakta oss för ett rådgivande samtal om utvecklingsmöjligheter specifikt för er.

  ©2021 Starkensjo.com Copyright Bra Mindset Sverige AB- Marcus Starkensjö
  Alla rättigheter reserverade