"Marcus tränar ambitiösa entreprenörer och företagsledare att bygga mentala muskler för att ta kontroll över sitt liv & business genom ett vinnande mindset som maximerar prestation och resultat"
Rådgivningsprogrammet "90 dagars sprint" hjälper entreprenörer och företagsledare att:

☑️ Maximera sin potential och resultat.

☑️ Ta kontroll över sitt liv och business genom att frigöra tid för det viktigaste.

☑️ Lösa problemet med att arbeta hårt men få lite utdelning för jobbet.

☑️ Sätta högt prioriterade mål och en konkret plan för att lyckas.

☑️ Skapa goda dagliga vanor och ritualer för fysisk och mental hälsa.

☑️ Hitta sitt optimala tillstånd för effektivitet, mod, beslutsfattande och ditt bästa ledarskap.

☑️ Verktyg för stresshantering och återhämtning.

☑️ Strategier för att släppa oro och det du inte kan kontrollera.

☑️ Verktyg för att hantera motgångar och svackor.

☑️ Mindset träning och mentala strategier att prestera optimalt privat och proffesionellt.

Programmet har utvecklats under tusentals timmar från arbete med riktiga människor som har lyckats och misslyckats i det verkliga livet.

Verktygen och strategierna är framtagna från arbete med några av världens främsta idrottare, entreprenörer och drivna individer som har lyckats med svåra saker.
Programmet startar med en två veckors introduktion för att mäta fysiskt och mentalt tillstånd, vanor och sätta förväntningar och resultats mål för de kommande 90 dagarna. 

Programmet är för ambitiösa företagsledare som vill ta sitt liv och verksamhet till nästa nivå genom ett  system som ger dig maximal avkastning på tid och pengar genom att revolutionera ditt liv på bara 90 dagar!
Rådgivningprogrammet: 
   Vinn dagen™ 

Skapat för entrepenörer och företagsledare som vill ta kontroll över sin tid och prestation.      

Genom att implementera systemet "Vinn Dagen™ så hjälper vi dig att öka värdet per timme med 100-500% genom att använda det "Dagliga värde Protokollet™. Du kommer även att få verktyg för att stänga glappet mellan vad du vet och gör så att du kan låsa upp mer av den outnyttjade potentialen när det kommer till din och företagets prestation. Du kommer även att få hjälp att implementera G4 Systemet™ och G4 Spelet™ som hjälper dig att skapa:

✅God Hälsa
✅Grymt Mindset
✅Goda Relationer
✅Givande Prestationer

Rådgivningprogrammet: 
   Ett år på 90 dagar™ 

Skapat för entrepenörer och företagsledare som vill uppnå resultat snabbt och effektivt. Programmet ger dig högpresterande strategier som hjälper dig att uppnå mer de kommande 90 dagarna än vad du gjorde förra året genom att fokusera på mindre.

Om du letar efter att ta kontroll över din business & liv och få ett fokus som hjälper dig uppnå dina mål med mindre slösad tid, energi och pengar. Samtidigt som du känner ett starkt engagemang för ditt företag och med en inspirerande framtidsbild.

Rådgivningprogrammet: 
"Högpresterande Företagande"

Skapat för ambitiösa företagsledare som vill ta kontroll över sin verksamhet och sitt liv, genom beprövade metoder och system som hjälper dig att fokusera på rätt sak just nu för dig och din verksamhet. Så att du kan få mer tid över samtidigt som du maximera din och företagets prestation, potential och tillväxt. 

Programmet: 
Din bästa månad någonsin™

För ambitiösa individer som vill skapa extraordinära resultat i sitt liv genom genom att accelerera sin personliga utveckling och skapa nya resultat i sitt liv.

I programmet får du verktygen för att låsa upp mer av din potential så att du kan ta ditt liv till nästa nivå och äntligen ta dina drömmar från ditt huvud till verkligheten med ett system som hjälper dig att uppnå dina önskade resultat konsekvent i ditt liv. 

©2021 Starkensjo.com Copyright Bra Mindset Sverige AB- Marcus Starkensjö
Alla rättigheter reserverade