...LADDA NED DENNA MENTALA HÄLSO CHECKLISTA ...

Klicka på knappen nedan för att ladda ner checklistan nu.

...EN KRAFTFULL RUTIN FÖR ATT DIN MENTALA HÄLSA...

Jag börjad först använda detta verktyg för egen del baserat på arbetet från 
Dr. David Burns och skapat av min mentor Todd Herman.

En del av livets process är ibland att det finns omständigheter eller situationer som kan göra att du glider in i ett depressivt tillstånd eller till och med en depression.

Jag har jobbat över 10 år med extremt ambitiösa individer inom idrotten och näringslivet där jag har varit anlitad som coach, rådgivare, stöd och bollplank.

På denna resa har jag träffat många personer som tror att deras problem eller utmaning är produktivitet, självförtroende eller otydliga mål. När verkligheten är de kan de uppleva ett tillstånd av psykisk ohälsa. Använd det här verktyget varje vecka, varannan vecka eller månadsvis för att checka in med dig själv.

Mitt namn är Marcus Starkensjö.

Under mina år som rådgivare och coach så har jag klockat över 8 347 timmar där jag har jobbat med högpresterande individer från olika bakgrunder och omständigheter. När du coachar och tränar så många elit presterande individer så får du chansen att se vad dom FAKTISKT gör för att vinna. Mina strategier och system används av ambitiösa företag, ledare, idrottare och entreprenörer som vill uppnå svåra saker och växa som människor och ledare.

KLICKA PÅ KNAPPEN NEDAN FÖR ATT FÅ CHECKLISTAN NU

©2024 Starkensjo.com Copyright 
Bra Mindset Sverige AB - Marcus Starkensjö
Alla rättigheter reserverade